88. We were young and wild and free.

    1644.
Morbror är sjuk och det är läskigt. Jag vill att alla ska må bra och inte bli sjuka ):

I övrigt har jag tråkigt, väntar på att tiden ska gå. Om en timma ska jag iväg och delta i
Blodomloppet. Har fått en tjusig Teleresurs-tröja också. Bilder kommer senare. Jag ska visserligen bara promenera, men ändå. Jag gör det av lite lagom lathet, och tillsammans med Angeliqa, som har astma. Alla andra springer, typ :P Jag har Viktors gamla brallor på mig. Fult men skönt, jag har gett bort mina till mamma ):

Dagen på jobbet har varit rätt okej. Lite dryga kunder och halvdant resultat, men det funkar. Imorgon ska jag hälsa på en snabbis på gamla jobbet och träffa Hannah en stund. Är ledig till onsdag nästa vecka, vilket är skönt. Viktor provar på nytt jobb som verkar vara lyckat. Hårda krav, men de vill ha tillbaka honom (:

Signe lever ett välordnat lägenhetsliv och skriker som mest när man inte förstår vad hon vill (tror hon, i själva verket vet man precis men skiter fullständigt i det). Oftast gäller det att gå ut på balkongen. Där sitter hon och spanar på hundar, katter, skator, människor och äter kattgräs. Hon fattar bättre än Folke det där med att spana.

Bleh. Lite mat innan "loppet" kanske.

2116.
NYSS HEMKOMMEN.

Lång historia kort:
Rebecca hämtade mig vid Shell, vi fuskparkerade och mötte upp med Lena, Sonja & Angeliqa och gick tipspromenad (9rätt av tio!). Vi värmde upp till Sex Bomb, Kom hem, Marc Anthony & Abba. Vi gick aslångt (typ) och det var sjuuukt mycket folk. Vi fick vattenflaskor, t-shirts & medalj! Sen åt vi hälsosam picnic och snackade skit och myspyste.

Jag kan bli kungen i hela världen, men aldrig mera 17 år & kär.

~ ååh vad den låten är gullig, jag blir alldeles bubblig av den (^^,)

Sen skjutsade Rebecca mig och Jenny till jobbet, sen skjutsade Jenny mig hem (till fel hus, men ändå). Sen tog jag av mig strumporna när Viktor släppt in mig. Nu har jag en begynnande blåsa under ena foten och imorgon har jag nog träningsvärk :P
Mitt ena ben somnade jätttungt när vi picknickade så satt vi där två på en gång och gjorde grimaser över våra ben xD

Nu ska jag laga mat, hejdå?

87. Little things I should have said and done, I just never took the time.

2027.
Idag fick Sandra gå hem tidigare från jobbet fast det ringde jättemycket. Jag har superont i huvudet, känner mig ensam och eländig. Viktor är med sina polers och mamma är på krogen! Så jag ska nog bara försöka sova och hoppas att det gått över till  imorgon, eftersom jag ska jobba igen - 0930-1430.

Volvokillen trodde att låsbyte på  min bil skulle gå på runt 3000:-
Bah! Behåll låset, inte ens bilen är värd så mkt ):

86. Sen hör jag dig säga, du har visst någonting.

0948. Det känns som att det är mitt på dagen. Jag antar att detbetyder att jag sovit bra inatt. Halv nio (mitt i min sovmorgon!) ringde Viktors jobb och "ville ha honom med långt hår och tofs" igen. Bra bra, men trist på min lediga dag! ):

Strax är jag på väg till Eriksborgs vårdcentral (om jag hittar dit).

Min dator har för övrigt fått en knäpp, för nu spelar den alla de där låtarna som jag vet att jag inte har längre, för den hårddisken är borttappad. Fattar inte hur den kan "komma ihåg" dem, men det är ju bra, för plöslit har jag istället för drygt hundra låtar, iallafall ett par tusen. Eller nästan. De är inte så många låtarna. Jag har beställt en jättefin billig kjol som jag längtar efter, och fast Viktor hatar det beställde jag superbilligt påslakanset också :P

If you know what makes a man want to love you the way I do, girl you have to let me know.

Sgine är fortfarande väldigt misstänksam mot luckan på kattlådan, och så fort man lyfter av taket för att göra rent rusar hon dit och passar på att kissa när taket är av. Galet, men sött. Hon har fattat det där med balkongbordet jag köpte till henne och Folke. Han tyckte det var läskigt, men hon sitter där rätt ofta och blickar ut över utsikten. En skata, eller kanske den svartvita katten som håller till på den sidan av huset?

lars2
2112.
Jag åkte vilse på Vallby när jag skulle till Eriksborg. Hm, det stämde inte alls med kartan jag tittat på, och när jag frågade en farbror fick jag en helt fucked up vägbeskrivning och hamnade på helt fel sida om stan, eller var på god väg iallafall. Så jag ringde till vårdcentralen och sa att jag aldrig skulle hinna i tid, det var helt kört. Men då förklarade hon hur jag skulle åka (det var för lätt för att vara sant) och jag kom fem minuter innan jag hade tid hos läkaren (: Hon höll dessutom på att skrämma livet ur mig, jag trodde att hon skulle säga att jag var med barn! Men det var bara en helt vanlig urinvägsinfektion, det var det hon skulle säga. Bah! Så nu är det antibiotika i fem dagar, och jag är lite jobbtrött, skulle vilja ligga hemma i sängen några dagar ^^ Men nästa vecka är jag ledig fredag-söndag xD

Jag hör inre musik, jag hör vindarnas sus. Jag har tron på mig själv på  min sida.

Och så har vi proppat oss fulla med tacos, det är nästan jobbigt. Jag mår lite illa. Kanske en promenad med kisse? Hon har redan selen på sig och väntar (:

85. It doesn't make sence, but still -

2000.
And I know we were both too young to know what real love would be like.

Viktor visade mig en länk som hans mamma skickat honom, och den var så söt att jag höll på att kola av. Särskilt katten som gick på toaletten! Jag skulle lätt ta lite högre toalettpapperskostnader :P

Annars har jobbet varit hårt idag. Jättemånga jobbiga kunder som inte lyssnar utan bara ska prata själva. Hur ska man kunna hjälpa någon om personen i fråga vägrar lyssna? Jag säger då det, ring inte till en kundtjänst och fråga om råd eller hjälp om ni inte tänker ta del av den. Ni slösar bara er egen och min tid ): USCH.

the ark

Imorgon är jag ledig och ska till vårdcentralen, och hoppas att jag slipper urinvägsinfektionen på riktigt snart. Vi vann för övrigt den här tävlingsperioden också på jobbet! Så vårt kontor får tårta på måndag igen :P Dessutom ser tredje och sista tävlingsperioden inte heller illa ut, vi sopar mattan med Helsingborg och Borås!

Men nu orkar jag inte mer - HEJDÅ!

84. This is the year it all will happen.

2118. (Omskrivet pga totalkrasch)
Marit Bergman rocks, jag hade nog glömt henne ett tag. Och låten This is the year passade in så bra förra året när jag tog studenten och skulle ta språnget ut i livet. Men den passar bra i år också, nu när jag ska ha blivit vuxen. Jag har tagit tio poäng på högskolan, skaffat körkort, flyttat in i en riktig hyreslägenhet, skaffat bil, lämnat en fast anställning för ett annat jobb where I rock! (Iallafall lite ibland). Jag har mina räkningar i en pärm sorterat efter månad, och förra årets i en egen plastficka för sig. Jag har samlat på mig en hel hop blommor som kräver lite skötsel, och jag har en lista i kollegieblocket med saker som "måste" göras. Jag blir mer och mer som min mamma. Men 14 poäng är inte fy skam, eftersom jag fortfarande inte har något lån, och ingen seriös boksamling eller får bonuscheckar från ica varje gång Buffé kommer ut.

håkan

Du kan inte se när löven faller ner, hur fel jag är.

Håkan rocks too. Ännu en happy låt med en sad text. Idag har vi käkat köttbullar med potatiskroketter. Låter som en rätt funky mix men det blev riktigt gott. Något som föreföll funky däremot, var andedräkten efteråt.
Signe lever sitt vanliga innekattliv med att vara på balkongen lite mer än vanligt (sjuk mening jag vet) och om hon inte har chansen till uteliv ligger hon inne och häckar. Fast några ruscher har vi fått (: Och kattlådan med lucka funkade. Först var den upptejpad och när jag tog bort tejpen ville hon inte gå dit. Men efter några timmars nödighet löste sig problemet och nu hajar hon. Nu ligger hon uppe på mitt skrivbord och kollar ner på oss. Sticker man upp en penna eller ett finger är det kört direkt :P

Idag har jag dessutom varit på väg att bli en sån där irriterad kund när jag skulle ringa a-kassan & vårdcentralen på en begränsad lunchrast. Men det löste sig, det krävs bara en sjuksköterska som svarar och är snäll, så blir man glad igen. Så jobbar jag också. Det känns så himla bra när en ilsken kund ringer in, och man avslutar samtalet med en lite mindre arg kund.

Maybe, you're gonna be the one who saves me.

marit1
Maarit.

83. Can learn to be human too.

0925. Vakna av sig själv relativt (?) tidigt på en söndagmorgon är skönt.

Det blev inget partaj igår iallafall, det får väl bli en annan gång. Signe är precis som vanligt supergosig och håller sig mest för sig själv. Hon har fått en ny toalett med tak på, men än så länge verkar luckan vara otäck, så den får vänta lite.

Idag känner jag att det är dags att slå slag i saken, och göra ordning här hemma - ordentligt! Vi är på god väg (igen) och det krävs egentligen bara att jag kommer igång så fixar det sig!
Jag fick några restsnuttar av två fina tyger av mamma som jag ska sy lite dukar av när jag får låna symaskinen igen. Sen är det massa andra saker också. Hoppas mamma kommer med korgstolen snart, så ska jag kolla om mitt supergamla nattduksbord får plats också, och isf ska jag tjata på pappa om det och måla lite på det (:

Iallafall - frukost!

2000.
Don't try to kid me mancub.

Vi har städat och diskat och varit duktiga. Nu väntar jag på att få låna symaskinen igen, jag är verkligen sugen ^^ Jag får önska mig en i födelsedagspresent :D

Ja du kanske borde tänkt på konsekvensen mer än kicken, idiot.

Listorna
artar sig. Eller ja, de listar sig iallafall! Jag har dessutom hittat min dagbok (äntligen) och skrivit i den och klistrat in en massa små lappar och saker som legat på hög och väntat (: Ska ta lite kort sen också, på Signe och saker och ting ^^

Såg på det relativt nya tv-programmet Bullshit nyss, de "behandlade" ämnet PETA - People for Ethical Treatment of Animals. Det låter bra, men de var lite knasiga. Till exempel stod de utanför ett typ "animal shelter" och vrålade slagord som "Hur många djur har ni dödat idag" osv, trots att dessa djurhärbergen tar hand om hemlösa och skadade/misshandlade djur som inte har någon annastans att ta vägen. Klart att de avlivar djur, som inte skulle klara sig. Och så kom det fram att PETA själva "räddade" dryga 2000 djur om året, varav bara drygt 700 överlevde. Alltså bedrev de själva samma verksamhet som de motarbetade. Men det var inte allt och jag orkar inte skriva mer om det (:

82. Att sälja hasch kan bli en dyr affär för dig.

0936.
Jag ställde klockan på 8, men vaknade självmant kvart i nio. Jag hade mobilen under kudden och vaknade alltså inte :P

NU har det duschats och jag ska bege mig och hämta mormor och åka till Bråten! See ya!

(Las Palmas - En dyr affär)

las plamas

2146.
Blir det partaj?
Grannarna har partaj för fullt, och Signe har kommit hem! xD Hon är lite misstänksam, men annars som vanligt. Lade sig just på mitt skrivbord igen, som vanligt. Mysigt (:
Dagen i Bråten var okej, bytte tillbaka till min bil igen - den är lika skitig som när jag lämnade den. Den är pigg, men låter konstigt? /:

Jahaja, det verkar som det blir partaj iallafall (:

81. Tillsammans

1519.
Igår var det hem från jobbet strax efter klockan sju. Sen kom Linda. Sen kom Alma. Sen blev klockan mycket. Sen tittade vi på
Tillsammans. Sen åkte dem hem klockan tolv. Sen somnade jag. Sen var det jobb imorse, jag var först. Jag hade glömt logga ut ur telefonen, jag får dålig statistik. Jag slutade kvart i elva, satt kvar till strax före klockan två och pillade. Nu är det ordning på saker och ting. Sen kom jag hem, sen missade jag telefontiden hos facket. Sen ringde jag mormor och mamma, sen blev jag trött. Nu går jag och lägger mig.


2126.
Jag sov när VIktor kom hem, han var jättedryg och skulle väcka mig hela tiden ): Vi gjorde egna hamburgare och blev proppmätta. På tv är det Tillsammans, men vi häckar vid datorn iställer (: Kollade på nya avsnittet av Knappnytt om valet - de är galna som vanligt. Helt sjukt.

Lars Winnerbäck - Nånting större

Lars

Det verkar som (peppar peppar) att fyllnadstämplingen kanske gick igenom, jag hoppas iallafall.
Annars är jobbet faktiskt fortfarande helt okej. Jobbigt att åka dit, men när man väl är där går tiden oftast riktigt fort. Ska bli spännande när det kommer en hög nya snart också, så att man får känna sig som ett proffs ^^ ("Han är proffs")

The Clash - Rudie can't fail

clash

Deppigt när Audioscrobbler inte vill funka. Mina listor uppdateras inte alls just nu. APTRIST!

80. Beeh!

1625.
Just idag är jag stark, just idag mår jag bra, jag förs framåt av kraftiga vindar.


Kom nyss hem från jobbet, satt kvar en timme extra med tjejen som slutade fyra- På hela den timmen fick hon två (2!!) samtal. Känns värt. Iallafall skönt att sitta och slöa lite, det är ändå ingen som väntar på mig hemma.
Eller ja, Folke blev rätt glad när jag kom, men en timme hit och dit gör inget, han är bara sur för att jag är borta över huvud taget (:

Igårkväll ringde mormor från Helsingborg, skönt att ha henne på rätt sida gränsen igen. Hon tyckte att det var skönt att alla förstod vad hon sa och att det inte var så komplicerat att ringa. Så snart far Folke hem igen, känns lite konstigt. Men det ska bli skönt att Signe kommer hem, det kan inte bli för tidigt!

Såg några riktigt knasiga länkar som jag tänkte dela med mig av. Den
första blev jag nästan rädd för, vad har hänt, vad har hon tagit? Den andra var ruskigt pinsam, stackars barn, vad får hon inte för psykiska men när hon går i högstadiet? Och den tredje var ännu mer pinsam tror jag, Mocambique är nog ingen dålig idé trots allt :P


Hur ska jag gå hem, när allt är så här?

79. Rajdirajdiraj.

1929.
Nu är jag ensam hemma igen, men den här gången för en kortare tid (hoppas jag verkligen).
Sen Viktor åkte (strax efter att vi gått upp) har jag inte gjort mycket. Jag har inte gjort någonting faktiskt. Kollade på meningslösa program på tv medan Folke låg utsträckt på min mage och snarkade ganska högt.

Nu ska jag efter lite bloggande och bilddagbokande bädda klart sängen (det var jättesvettigt och Folke var bara i vägen) och röja satan litegrann, så att något kanske blir gjort ordentligt. Göra lite skillnad i röran (:
Imorgon ska jag jobba fem timmar (med dubbelt OB-tillägg - yeah) med ett helt nytt projekt och ett som jag inte riktigt är haj på ännu, får se hur det blir. Men när Angelica såg min förtvivlade min inför utbildningen påpekade hon att vi var utvalda för att vi var de som verkade mest tekniskt kunniga (?!) Men jag tar det som en komplimang och gör så gott jag bara kan, och provanställningen har blivit förlängd med två månader, så lite mer av framtiden är säkrad, feels better.

Just nu sitte rjag vid Viktors dator och sabbar hans listor på LastFm, men inte med Amy Diamond som jag gjort förut, utan med lite Orsa Spelmän  och sånt ^^

Igår tog vi bilen och drog till Örebro, i god tid tack och lov, eftersom vi inte hade någon aning om hur lång tid det tog att åka och det tog längre tid än vi trott :P Iallafall kom vi, eller iallafall jag, fram till att Örebro är värda en eloge för att de skyltar så bra. Däremot är resten konstigt, när det gäller vägar och sånt. Centrum var fint och fullt av liv eftersom vi var där mitt i krogrundorna. Jag hade ruskigt ont i fötterna redan innan Kjellvander hade hunnit börja spela och dessutom var jag jättekissnödig - vilket sabbade upplevelsen en aning.

I övrigt var konserten och resan och allt annat prima precis som väntat. Vi kom till och med överens om att spelningen igår var mycket bättre än den på Skansen förra året - heja Lars! Träffade dessutom Jon mitt bland alla örebroare, det var kul. Vi har inte setts sen studenten!

Men nu är Viktor på Uppsala Reggaefestival och roar sig och jag ska greja lite här hemma, see ya!

78. Nu är det höst och allt är mörkt..

   1852.
Viktor har kommit hem! :D

Sandra hämtade upp honom med stora röda bilen. Känns fint att veta att jag inte är ensam ikväll, att det inte är ett besök som snart ska åka hem (:
Vi har hunnit gå ut med Folke lagom innan regnet kom och nu är han extra rastlös som vanligt.
Hejdå!

77. This has to be..

   2223 ):

Jag lyssnar på musik från Brother bear ^^Bland annat.. Men min vänstra högtalare funkar bar alite när den vill. Jättedumt, vet inte vad den fått för sig.

Nyss var jag och Folke ut på vår andra promenad sen han kom hit (det är mindre än en vecka kvar) och idag gick vi lite längre. Gårdagens skrämma var en katt som slapp koppel, då gick vi hem. Idag gick vi förbi en uteplats där en liten papillón (gud så söt) sprang fram. Men vi lät oss inte nedslås - icke! Men sen gick vi hem :P

Jag talar med Carl, han får trösta mig nu när Viktor inte vill komma hem och inte vill prata med mig ):
Sen vet jag inte vad som hänt mer. Jag gjorde pannkakor idag också, men det var fan sorgligt. För det första gick det inte bra alls, och sen satt jag och petade i mig dem själv. Tragiskt, jag skulle inte klara mig länge ensam. Och så har jag fått för mig att jag har ont i halsen, hoppas att jag inbillar mig.

76. Mindre bläk.

1116.
Nyss uppvinglad fårn sängen - bättre sent än aldrig. Känns bättre, men inte bra.
HIttade en skiva med Mp3:or jag fick av Viktor första eller andra gången jag var hos honom i Länna. Den är mysig, massor av Lars Winnerbäck ^^ Så nu har jag ca 100 (!!) låtar på datorn xD

Ska försöka bada lite och kanske diska och plocka undan lite. Vore kul att visa upp sitt hem som rent och fräscht för mamma en gång. Men jag antar att hon har förståelse - jag är ju sjuk :P
___________________

Jag dricker saft med balkongdörren öppen inatt
jag är så trött på alla mail och koder
Jag vill ha dig här på riktigt inatt, och suga liv ur din halspulsåder

Jag får en doft av sommarens sista dagar när vinden blåser in ifrån England

Som du sa det kan vara svårt att bli riktigt nöjd, det är så lätt att fantisera
Och mina tankar och minnen står mig upp i halsen, men mycket vill ha mera
Och jag har kvar av sommarn om du behagar
om du behagar komma hem från norrland
Jag har väl knappast lärt mig nåt sen sist
Nej inte jag, men dina ord ligger och gnager här dag efter dag

Jag hugger i sten
men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben,
jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

Och inatt kom isen över sjön, och snön föll försiktigt över Skandinavien
Och Nordsjön är väl stilla och kall så här års, innan våren sätter av igen
Och det är nånting stilla mellan dig och våren, det är nåt kallt mellan mig och England
Och imorgon sveper en dimma in, som julrusch över staden
Och det vimlar av stressade människor i stan, men det är tomt på strandpromenaden
Och jag tänkte att du kunde stå där i solen, men berätta ingenting om England
Och jag har knappast lärt mig nåt sen sist, nej inte jag men jag tänker och tänker
Och vet att du sa...

Jag hugger i sten
men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
Jag jobbar mig inåt så jag ser en figur

Jag dricker glögg med balkongdörren öppen inatt,
och låter vinden blåsa in ifrån väster
Som en virvlande storm, och som en dansande vår
Ja som en galen orkester
Och jag dricker ur mitt glas, och alla dörrar är öppna
Nu är det dimma över mig och över England
Och du sa..

Jag hugger i sten
men jag tror att jag sakta börjar se en kontur
Några armar och ben
jag jobbar mig inåt så jag ser en figur...


_________________

75. Mera bläk.

1516.
Jag blev sjuk, tro det eller ej. Och numret till sjukanmälan kom man inte fram till, så det var på vippen att jag blev tvungen att åka till jobbet och larma av och låsa upp för att kunna säga att jag var sjuk och inte kunde komma till jobbet.

Tabletterna verkar en liten aning, men inte ens jag (som är ofelbar på alla vis) klarar av att jobba med den här kroppen. Så nu ska jag försöka sova (igen) och hoppas att jag slipper ha ont under den tiden iallafall ):

Folke är inte sådär kanoners på att sköta om mig, så jag har inte fått någon frukost eller så. Synd om mig!

74. Bläk.

1655. Har inte världens bästa dag idag. Jag  har superont i ryggen och i huvudet och orkar egentligen ingenting. Men det är massor som behöver göras så jag har försökt. Men ärligt talat, jag kommer ingenvart. Iallafall inte mer än tio minuter åt gången. Känns tungt att jobba imorgon, får väl se hur det går.

73.

1059.
Kom på att jag var tvungen att kommentera gårdagens samtal till
Biltemas kundtjänst.
För det första var den automatiska telefonsvararen hopplöst seg och tråkig, jag tänkte verkligen på det. Och efter en stund i telefonkö hör man samma tröga röst igen (det tog verkligen en stund innan jag fattade att jag kommit fram) - "Bilteema Gunnaar.......?" -med otroooligt seeg gnälldialekt. Alltså, killen lät som att han höll på att dö av tristess, och så hette han Gunnar. Men men, hjälp fick jag ju.

Idag har inte så mkt hänt. Jag har duschat och strax åker vi till fadern för att utföra ett bilbyte (pappas bil är mycket häftigare och större) . Sen är jag ensam hemma på riktigt i flera dagar ):

Ps. Det är inte bilen på bilden som skrivit brevet (eller nåt). Det är iallafall en likadan ^^.Ds1915.
Jag känner mig bortglömd och ensam, bara elände allting ):

2133.
Det är verkligen bara bajstv på tv, bara för att jag vill se en bra film. Dödligt vapen är dålig och jag har sett den förut - en gång räcker. Folke är allmänt vild och kröp nyss runt i en alldeles för liten ej kattanpassad kartong med blandat tjafs i. Jag antar att jag får kompensera för att han fått vara ensam ett par dagar.

Idag fick Folke (och jag & Viktor) ett vykort från mormor. Snart är månaden över och Folke åker hem = Signe kommer också hem! Fast jag kommer sakna Folke också, han har sin charm. Försöker sammanställa lite foton på datorn som jag kan framkalla och ge till mormor, då blir hon glad.

Däremot verkar inte iPhoto vilja vara med alls idag - det tar hundra år att importera drygt 60 bilder. Varför? Varför just jag? Bläk - snart slänger jag datorn på tippen och skrattar ondskefullt.

2158.
Okej det gick till slut - så kolla in bilddagboken. Den börjar ta form igen. Nu ska jag bara försöka ta bilder på annat än Folke (även om han är en underskön varelse) för att variera lite.

Folke13
Han sover mycket, och är väldigt mysig när man väcker honom ^^
Blomma
Suddigt, men den är fin på riktigt.
Nicklas
Jepp, det är officiellt - han är galen!
Mer bilder finnes på Folkes egen blogg - inom kort iallafall!

2244.
Nu finns bilder på Folkes blogg, och även Signe har uppdaterat sin! Enjoy, nu slänger jag mig på soffan.


72. Bildhantering.

1337 (!)

Snart dags för pannkaka. Jag har importerat alla bilder jag skulle från Viktors dator till min egen - det var en del att göra. Nicklas tittar på Troja, men jag gillar den inte så mycket.

Tänkte bara tipsa om
Signes och Folkes bloggar också. Lite halvtöntigt men kul.
Saknar Viktor också, räknar dagarna.nawh


1652.
Efter pannkakor och en del inköp på Biltema är jag nu helt färdig. Får man sova middag idag också? ):
Nu har jag lagt in ALLA bilderna också. Hoppas Viktor blir glad, för det var jobbigt :P

skärmdump

2057.
Hoppas länkarna funkar nu!
Sedan senast har jag sovit middag (tänk vad bra med ledigt) och sen tog vi bilen till Skiljebo centrum och käkade (pasta för min del, pizza för lillebrors) med morbror. Kort men gott besök. Sen blev det superbråttom hem för jag var jättekissnödig. Nu ska vi kolla efter en låt på Viktors dator (eftersom han inte är hemma kan han inte försvara den).

Vi hittade låten. Jag har ont, jag vill inte ha mer urinvägsinfektion igen ):

71. Brotherhood.

1020.
Idag jobbade jag i fem minuter, sen fick jag gå hem (:

Lillebror är på besök och vi ska äta sen frukost, äggen kokar för fullt.
Helgen hos mamma har varit mer givande än väntat. Hon har haft relativt myckettid med mig och vi har haft lite tid på tu man hand också - något som inte är alltför vanligt.

Det känns bra att vara på landet några dagar och verkligen bokstavligen skita i allt. Vi ska inte prata om hur kolsvart jag var under fötterna när jag kom hem och la mig i badkaret igår, för att inte tala om håret. INTE kul.
Men som sagt, slappt och skönt. Naglarna kraschade jag totalt i helgen, så nu är de korta och rena ^^ Annars har inte mycket hänt. Får se om jag släpar lillebror på bio eller om jag låter bli att orka det /:

Jag tog inga bilder i helgen, så det får bli nåt annat lite senare. Nu regnar det ute, men sen kanske man kan ta och göra rent bilen invändigt? Får se hur det blir!

Hej så länge.

1741.
Tja, det hände inte så mycket. Jag tvärsomnade och sov och sov och sov. Sen kollade vi på Brother Bear. Sorgligaste filmen Disney gjort :'( Jag är väl blödig kanske, men jag kan inte låta bli att gråta (:
Så jag tänkte hugga in en låttext för första gången på länge, för den känns som att den är rätt i tiden igen. Iallafall hyfsat!~~~~~~

Tell everybody I´m on my way
new friends and new places to see
with blue skies ahead, yes I´m on my way
and theres no where else that I´d rather be

Tell everybody I`m on my way
and I`m loving every step I take
with the sun beating down yes I`m on my way
~ and I cant keep this smile off my face
cause theres nothing like seeing each other again
no matter what the distance between
and the stories that we tell will make you smile
oh it really lifts my heart ~


so tell them all that I´m on my way
new friends and new places to see
and to sleep under the stars, who could ask for more,
with the moon keeping watch over me?
not the snow, not the rain can change my mind
the sun will come out - wait and see
and the feeling of the wind in your face can lift your heart
no there's no where I would rather be

'cause I`m on my way now
well and truly
I`m on my way now

tell every body I´m on my way
and I just can't wait to be there
with the blue skies ahead, yes I´m on my way
and nothing but good times to share
so tell eveybody I´m on my way
and I just cant wait to be home
with the sun beating down yes I´m on my way
and nothing but good times to show
~ I´m on my way ~

1756.
Ska kanske nämna också att Folke blev jätteglad när vi kom hem. SÅ nu har han fått extremt med uppmärksamhet för att väga upp att han varit ensam hemma.


Folke5
Folke & lillebror