97. Jobb på officiella vilodagen.

0840.

Idag är jag lite piggare, men krassligare. Tänkte släpa mig till jobbet och se vad de andra säger, hur det känns och hur det låter. Rösten är alldeles tjock, och trång. Luften vill inte komma med!

Igår tittade vi på Oh brother where art thou, som är jättebra fortfarande. Sen såg vi första avsnittet av Emil i Lönneberga (:

Sen vet jag inte så jättemkt mer. Vi gick och la oss, jag somnade. Sen har jag drömt jättekonstigt om att vi hade Signe med oss till farmor och farfar, och att Elvis inte gillade henne. Sen försökte hon rymma, men icke!

Känner mig allmänt sliten, men idag har iallafall inte Rustas kundtjänst öppet!

2323.
Nu har vi allafall gjort oss förtjänta av en god natts sömn. Vi har röstat, ätit god mat och varit på valvaka. Fel sida vann och vi får hoppas att Sverige klarar sig ur krisen!
Min hals plågar mig och jag ska jobba två dagar till innan det blir ledigt några dagar... ):

Jaja, vi såg ju faktiskt en litem kotte på vägen hem ^^

96. Bräääk.

0839.
Det har varit mycket "bra" ett tag, men nu vänder det. Igårkväll kände jag mig hängig, idag är halsen helt tjock och retlig, och det snurrar riktigt mycket i mitt lilla huvud så fort jag reser mig. Varför händer det här alltid vid sämsta möjliga tillfälle?

Jag ska iallafall pallra mig till jobbet och visa min goda vilja, så får vi se hur det går. Rösten låter lite konstigt!

95. Han har ett öga för det där, hans sinne letar klöver.

2027.
Har en massa fuffens för sig, jag vet inte vad det rör sig om.

laleh
Laleh - StorebrorMusik för hela slanten!
Jag blir rätt impad av
Laleh, hon är precis som Cornelis. Riktigt duktig svensk vissångare, fast hon inte är svensk (: Iallafall så är hon duktig, både på svenska och engelska.

Och i afton när jag är riktigt pratglad finns ingen där som vill prata med mig. Ingen ville kännas vid min oerhört konstnärliga utsvävning från igår, och Signe börjar bli lite rund om magen, eller? Man ser det man vill se.
Men jag partar på bäst jag kan så länge, har rensat ut sån musik jag egentligen vill ha men inte lyssnar på, för att ge plats för det mest esentiella.

Min lilla glob på 40GB har börjat säga ifrån, tråkigt nog. Men jag orkar inte bry mig om att köpa någon ny hårddisk, den kommer säkert att dyka fram i nån låda bara för det ):

Däremot känns det som att nsta lön går till en ny telefon ^^ Det är egentligen Viktor som behöver en, men eftersom min är upplåst nu får han väl ärva min (:

sylver,

Sylver - Why worry

94. Wormy.

2205.

mask
Broccoli + glad mask + kastrull = kokt mask
Idag jobbade jag fast jag skulle vara ledig. Men det var ok, hade ett samtal med tillförordnade chefen och det känns väldigt bra. Annars är det som vanligt.. rådgör med mamma om bilen och nu är jag ledig några dagar. Har fortfarande inte fått svar från A-kassan än, det suger.

Idag när Viktor hade affischerat färdigt (Snart är valet över suckade mamma), skulle vi vara duktiga och laga mat. När broccolin hade kokat några minuter fick jag syn på en stendöd Fröken Larv sitta fastklamrad på en stam. Bläk, men broccolin var god (Masken vilar i frid).

harpo

You think you are a movie


maarit

I just didn't know were to begin

eilert

And then one night in desperation, a young man breaks away.

93. Allt det här vänder sig in i mig.

1030.
Jag är ruskigt trött. Ställde klockan på 9, och snoozade till klockan 10 (alltså sex gånger) och låg kvar till alldeles nyss.

Viktor har lämnat mig med pizzakartonger, disk och bananflugor. Och jag orkar verkligen inte göra något åt det! Signe är jobbig, hon gnäller för att hon inte får gå ut på balkongen, och snart är det för kallt för att ha dörren öppen hela tiden.

Maria Mena - Just a little bit

Igår kväll och inatt såg jag till att fylla på musikförrådet ordentligt, det behövdes. Jag sitter dock vid Viktors dator, jag orkar inte starta min, den är så seg. Det är mycket jag inte orkar idag märker jag., hur ska det här gå? Det blir en rejäl biltur, och jag har drömt att jag åker fel. Blä.

Natasha Bedingfield - These words

Får se vad som händer. Måste nog handla lite mat iallafall, finns inte ens frukost hemma. Och så ska  jag komma ihåg Viktors prylar, och mina egna, pust.


Och världen förtjänar inte dig.

håakN!


Because I miss your body and soul so strong that it takes my breath away


bedingfield


If I used to worry, it ain't nothing like I worry now

lemma


And the people in the streets below were dancing round and round


simonandgarf


och är det inte verklighet så drömmer jag


ted

92. Your skin like porcelain.

0808.
Uppe med tuppen! Eller nästan.
Igår och inatt har Alex skickat massor av låtar jag ska lyssna på. Skrivbordet är helt fullt ^^

Idag ska jag jobba till klockan 19. Hoppas det blir okej, känns jobbigt med nya chefen som snart börjar. Jag gillar inte henne så mkt ):


dump
The Knife - Heartbeats

91. Sometimes we argue just for a laugh

... to terrorize the neighbours, to freak out the cat.

1012. Marit Bergman & Moneybrother - The last word.

Jag hade en jätteskön sovmorgon och tänkte dammsuga och vara allmänt slö. Sen ringde Dorotea och jag är för snäll, så nu ska jag vara på kobbet 12-17. Phu. Signe ruschar runt och jag ångrar mig.


1100.
Facket plågar mig. De hoppas nog att jag ska dra mig ur ansökan av mig själv för att slippa krångla. Men icke!
Jag har beställt ett nytt studieintyg och överöst min handläggare med frågor, så de har att bita i de också.

För övrigt tänkter jag INTE jobba imorgon. Så det så!


You are the love of my life - Michael W Smith & Jim Brickman

90. You raise me up to more than I can be.

0045.
Vi har ätit tacos och är mätta. Tidigare har vi handlat och gjort en del fynd. Sen vet jag inte så mycket mer.
är jag har hus ska jag skaffa en minigris. De är så förbaskat söta, så Signe får bara ta och finna sig.

Nu ska vi kolla lite Insider om valet (:

89. You took my hand, you showed me how.

2255.
Pink - Who knew

Inatt sov vi  läänge och skönt och bra. Sen åkte jag till gamla jobbet och hälsade på och hämtade Hannah. Sen satt vi på fik och snackade skit om allt och ingenting i tre timmar (: Jag såg massor av folk jag kände igen, säkert 5-6 stycken. Och så såg vi två kändisar - Mikael Nyqvist & Peter Magnusson. Förstnämnde såg ut ungefär som i Grabben i graven bredvid. Iallafall lite bonnig. Den sistnämnde hade sitt fula backslick och så.

Det har varit världens fint väder idag också, nästan lite väl varmt. Det är nu tiden kommer när man klär på sig varmt på morgonen och sen svettas ihjäl när solen kommer igång mitt på dagen.

The streets - Never went to church

Här kommer en länkbomb, så vetni vilka JAG tycker är bäst:
Ett,
två,
tre,
fyra,
fem,
sex,
sju,
åtta,
nueve,
tio,
once,
tolv,
TRETTON.