118. Remember when I swore love is neverending?

sjjrhd


0049.
Once upon a time we had a lot to fight for, we had a dream, we had a plan.

DÖD ÅT BANANFLUGORNA

Känns iallafall genast myckt lugnare inför framtiden. Får se hur det ordnar sig med julklappar dock.
Imorgon ska jag iväg med mormor däremot, får se om jag hittar något virke till något jag kan göra själv också (: Snart är det advent, då ska jag hunnit skrapa ihop julprylar..

DÖD ÅT BANANFLUGORNA

Idag har vi handlat och ätit tacos, nu är det dags att natta kuddarna.

DÖD ÅT BANANFLUGORNA

PS. Vi köpte insektsspray och trots att jag sprutat TVÅ ggr, förmodligen lite mer än man ska.. så finns det fortfarande några bananflugor som är vid liv!

DÖD ÅT BANANFLUGORNA

117. It's a celebration, we have to change our destination.

35318-125

116. What's going on inside of me?

Om idag inte var en ändlös landsväg
Och inatt en vild och krokig stig
Om i morgon inte kändes så oändlig
Då är ensamhet ett ord som inte finns

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår

Jag kan inte se min spegelbild i vattnet
Jag kan inte säga sorglösa ord
Jag hör inte mitt eko slå mot gatan
Kan inte minnas vem jag var igår

Men bara om min älskade väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår
Det finns skönhet i flodens silver sånger
Det finns skönhet gryningsolens sken
Men då ser jag i min älskades öga
En skönhet större än allting som jag vet

Och bara om jag vet att hon väntar
Om jag hör hennes hjärta sakta slå
Bara om hon låg här tätt intill mig
Kan jag bli den jag var igår


115. I'm not giving up, I'm making you love.

1506.
Numera är jag ex-tonåring. Vi har diskuterat svunna dagar och sorgliga saker som hänt för länge sedan.
Sen kom pappa och bytte däck på min bil. Sen har vi slappat like crazy. Pengarna är slut på min mobil, och jag bävar för januari, som med största sannolikhet kommer att bli lusfattigt.

Jag tycker att Viktor är tråkig om han tänker åka iväg ikväll, och han tycker att jag är kinkig och bestämmer över honom ):

Hm.

114. Like you were my brother.

1039.
Wuä! Pirrigt.. Nu ska jag på intervju på måndag. Känns konstigt, tänk om hon inte tycker att jag klarar det? Och tänk om hon tror det, och så klarar jag det inte? Och jag glömde fråga om lönen.. Men hon verkade å andra sidan tycka att 75,75 i timmen var dåligt.. Å, jag är en så dålig förhandlare!

Nu kom iallafall mamma hem, så nu ska jag prata av mig!


afdhj

113. Höj ditt glas med blodrött vin, höj det till en skål.

sjjrhd
No further comments.

112. Hold on tight forever, take me to your heaven!

1213.
Charlotte Nilsson for the win!

Det närmar sig avfärd för oss. Vi ska ut på landet, finally! Har packat skrotkläder och tjocka strumpor ^^
Igår var jag ut  och åt med Marlene och Sonja på jobbet, det var trevligt. Häromnatten drömde jag att jorden höll på att gå under, och jag var på helt fel sida av jordklotet! Men det ornade sig till slut.

~Du finns i mina drömmar, tusen och en natt. Du väcker mina känslor, varje tidig gryningsmorgon ~ (nawh!)~ When my nights are cold and lonely ~

sthjsrjjjwrk

111. I'm on my way.

2107.
Idag är vi varit äkta arbetslösa och sovit lite för länge. Sen gled vi till Ica och hem igen, gjorde tacos och nu sitter vi här. Jag har fixat med en del julklappar.. Måste köpa papper att slå in med!

Lyssnar på feelgood. Mår bra. Tänker på bra saker ^^

argyasthwri

The Pretenders - I'm on my way


wTAERYAYR

Smiffenpoofs - Does your mother knowI måndags var sista dagen på jobbet och det kändes konstigt. itt skrivbord blev alldeles tomt och dött och snart sitter någon annan där och stökar. Det var sorgligt, jag visste inte att så många tyckte om mig. Eller så spelar de bra!
Imorgon ska jag ut och äta med dem. Eller iallafall med några. På fredag ska vi till Åsa och mysa. Sen ska vi till Bråten en stund. Sen ska jag fortsätta söka jobb vs. vara en slacker. På arbetsförmedlingen tyckte de att jag hade koll, och "det ska nog inte bli några problem för dig att hitta jobb". Sen passade jag bonussyster och lillkusin. Vi shoppade en stund, och jag kan inte tänka mig annat än att de kommer att bli sådana där som jag aldrig var. Med senaste jeansen och såna där örhängen som de tuffa tjejerna har.

wsegadjmsfyk
Jason Mraz - I'm yours
När vi precis skulle gå från Toves 16-årsfirande satte hon sig och plinkade den här på gitarren. Det var jättefint, och om jag var mamma och min dotter gjorde så skulle jag gråta, eftersom jag är sån.

Jag har också märkt hur tråkig jag är. Jag jämför mig med Viktor och med hans blogg. Han har vettiga eller väldigt kontstiga/roliga saker för sig på bloggen som folk reagerar på. På mig reagerar ingen. Kan kanske ha att göra med att det bara är lillebror och morbror i min familj som surfar runt. Och morbror är utomlands, och lillebror skiter väl fullständigt i vad jag gör (:

Det blir iallafall buss/tåg på fredag, för vinterdäcken är inte bytta än. Det har dock inte att göra med att jag inte kan, utan med att en balk har rostat sönder, så orginaldomkraften inte funkar på just det stället. Så mamma ska komma med en riktig garagedomkraft! När däcken skulle bytas i våras var det EN enda hjulbult som satte käpparna i hjulet. Så jag var tvungen att ringa till morfar som fick banka loss den ^^


asgwshsh
Laleh - Invisible

Idag har ju förresten snön kommit! Jag glömde ta kort, men ska fixa det sen! Signe har hållit sig inne, och vi hade problem med att få upp bildörrarna. Fläkten i bilen låter fruktansvärt till och från. Viktor tycker att vi ska skita i att laga hjullagret och bara köra tills bilen ger upp. Själv tycker jag att vi köper hjullager och en rattmuff så är saken biff!

Sista dagen blev också en knäckdag! Jag slog mitt eget personliga rekord med ganska mycket, och stod högst på statistiken för andra gången i världshistorien (alltså min historia på företaget). Kändes skönt att iallafall nästan kunna gå därifrån med huvudet högt. Istället för att baka bullar bjöd jag på lösgodis, det gick hem.

gwsghwgw
The Proclaimers - I'm gonna be (jag är kääär i den låten)

Och igårkväll svek jag Carl ännu en gång, jag är en dålig människa. Viktor stängde av min dator utan att fråga (!!) och jag orkade inte börja om ): Kan du förlåta mig?

Nu ska jag nog iallafall plantera mina blomskott! Under tiden är det Sandramusiken som domderar!


2204.
Det kom en huvudvärk ):

Källor:
http://www.pretendersarchives.com
http://www.smith.edu/smiffenpoofs/
http://www.muhlenberg.edu/studorgs/MAC/MUSICpic/mraz.jpg
http://www.laleh.se/
http://www.proclaimers.co.uk/2003/