70. The stuff.

2320.

..eller hur man nu direktöversätter Bråten.

Iallafall (hur man än översätter) så är jag där, och det är skönt att vara på landet och inte bry sig ett tag. Det är två hela dagar kvar tills jag ska hem och vara ensam hemma en vecka ):

Signe sköter sig prima som bondkatt och har nästan alltid tid med lite kel och gos. Dock har hon inte riktigt lyckats bli vän med varken Sonja eller Selma, men det löser sig nog. Hon går ut OCH in genom kattluckan och kollar rätt ofta in vad hönsen gör. Och när mamma och jag plockade hallon och vinbär var hon med. När vi röjde hönshuset/vedboden var hon med. Hon är nästan alltid med. Annars är Selma eller oftast Sonja med (:

Viktor är borta och snart är han ännu längre bort. Kommer kännas konstigt att vara ensam hemma, kan ingen komma och krama mig? ):
Kul att lillebror är här iallafall, när mamma och Peter har bättre för sig än att umgås med mig :P 
Sen vet jag inget mer. Jag körde den stooora bilen och på måndag kanske jag eventuellt byter bil med far för ett tag, men antagligen inte. Suck.

Känner att jag är inne i en down-stund och allt känns deppigt. Ska kolla på lite kläder så länge ^^

0000!
Hihi, Viktor skickade en
äcklig länk. Han sa att han tänkte på den när han hörde mig skriva på datorn genom telefonen :P

69. Preferences.

0012.
Viktor har satt sig vid min dator och pillar med msn. Ingen hade deletat honom från sin kontaktlista, då blev han glad (: Annars har den här dagen varit väldigt lång faktiskt.

Det började med att vi sov alldeles för länge. Sen har jag fixat en hel del med stora balkongen (den lilla fixade jag igår) och ruskat liv i några av blommorna som jag trodde hade dött. Men nu lever de och båda balkongerna ser lite bättre ut. Sen tvättade vi i all hast, det funkade prima (vi har köpt massor med nytt sköljmedel ^^ ). Hängde till och med lite på tork på balkongen, det torkade superfort! (:

Sen cyklade vi och handlade på Netto. Vi lyckades faktiskt inhandla allt vi skulle där, förutom en guacamole-mix. Den är de lite sämre på. Sen glömde vi att posta brev, så det blev en cykeltur till Råby centrum också. Postade brev, kollade in de lokala pundarna, cyklade hem igen.

Folke är lite smådryg ibland, pratar ganska mycket när han inte tycker att vi underhåller honom tillräckligt. Men sen ligger han bara och sover i flera timmar, weird. Han är inte nöjd med att vara inne hela tiden, sitte roch krafsar på ytterdörren och dörren till stora "roliga" balkongen. Igår tänkte han hoppa ner. Viktor fick tag på honom precis innan han försvann nerför räcket. Så nu är hans privilegier aningen indragna när det gäller just den balkongen iallafall.

Annars har jag virkat färdigt påsen till hobbyfärgerna; den blev riktigt söt. Synd att man inte har en lillasyster att ge bort den till. Och så har jag snart sytt klart påsen som ska vara till bilen fast det är knepigt för hand.
Btw, mormor ringde och berättade att igårkväll hade de kommit fram till Taranto efter en ganska lång bilfärd. De åkte i lördagsmorse :P Och så ska jag hem till hennes lägenhet och hämta hennes jättepelargon, Folkes klöspelare och låna symaskinen (:
Och så har jag målat på vattenkannan och gjort i ordning tävttmedelsburkar. Låter simpelt, men det blev bra (:

Vi tittade tidigare också på Fahrenheit 9/11 (hur har vi hunnit med allt?) som var bra. Vi blev lite upprörda över saker och ting, trots att man egentligen redan vet hur det är. Usch.

0035.
Kompletterar med bilder så småningom, kanske imorgon (:

0138:
Bwaha, hittade så roliga saker!
Nummer ett
&
Nummer två

Godnatt!

68. Long time no see.

2224.
Kort epilog.

Jag jobbar och står i, det är okej men det blir inte så mkt pengar just nu.
Hemmet känns mer och mer som ett hem, vi håller nästan ordning och jag trivs.
Sommaren har kommit och jag märker att den är på väg bort igen. Men lite ledigt och lite solbränna blir det.
Efter ett antal konflikter har Signe akutevakuerats till Uppsala och Folke har till slut accepterat att jag och Viktor är hans fostermänniskor för några veckor. Dock är han inte alltid nöjd, men det funkar.
Viktor har fyllt tjugo och handlat på systemet, jag tycker jag nyss fyllde 18 och jag har inte ens köpt cigaretter.
Fortfarande tunt med besökare här, men vi har fått kasettbandspelare till bilen äntligen, så nu finns ett Sandra-band att avnjuta under färden. Ska städa ur den också, när jag orkar någon dag.
Idag lagade vi en jättegod potatisgratäng med köttfärs så jag är så mätt att jag tror att jag ska spricka.
Och så är jag trött. Och så har jag börjat få huvudvärk då och då.
Signe har fått en blogg, men det har inte blivit just något skrivet i den. Folke ska få en för den här månaden.
Aino har varit här och jag träffade Leo på Netto. Och så har jag köpt glass av Hannah en gång. Saknar henne faktiskt, hon är så söt ^^
Nu orkar jag inte mer, godnatt!

2241.
Nu har Folke också fått en
blogg, som jag ska försöka ha koll på (:
Godnatt.