63. Flyttdags igen

1722.
I've got stinky feet. Hade tänkt göra ingenting ikväll också, men en alldeles otäckt trött när mormor ringde och ville låna bilen. Så jag ska nog hjälpa henne ikväll istället. Annars kolar hon vippen för att hon inte orkar själv.
Så jag ska kasta i mig en smörgås och dra iväg!


2002.
Efter att ha kört lite fram och tillbaka med lilla bilen fullproppad med saker är jag hemma igen. Jag hoppas att mormor kommit hem och sover nu.

När jag cyklade hem från jobbet idag bestämde jag mig för att jag skulle blogga om hundägare.
Jag blir så himla irriterad på hundägare som tror att de är mycket bättre än alla andra. Om jag hade en hund skulle jag också vara stolt och glad och nöjd, men någon gräns måste dras. JAg blir så ARG när folk tar i system att låta bli att plocka upp efter sin hund. Det är inte okej att låtsas att "Det är ju grönområde här", fejka att man promenerar långt ute i skogen. Jag tycker inte alls att det är trevligt att promenera/cykla förbi en stor bajshög på den asfalterade gångbanan, är det trevligt för någon? Och det är nästan ännu värre med folk som plockar upp efter hunden och sen slänger påsen bredvid vägen. Aaarrrggh! Det är så ologiskt! Att plocka upp bajs är ett val man gör när man bestämmer sig för att över huvud taget skaffa hund i stan. Flytta ut på landet och mota åtminstone av hunden från vägen! Usch, vad ilsk jag blir.

Jag följer fortfarande Karins blogg, och hänvisar gärna till ett
inlägg hon skrivit med medhåll från min sida.
Jag äter iof skräpmat trots att jag inte bör/behöver osv. Men ja, som sagt.. någonstans måste man dra en gräns för vad som är att bara äta lite onyttigt någon gång, och att göra det så ofta att kroppen verkligen tar stryk.

Fortsätter att lyssna på Sandramusik. Ruskigt trött efter en låång arbetsdag. Det visar sig att jag får ett sugigt schema, jag blir ledsen när jag tänker på det. Så jag tänkte ta ett bad och försöka glömma allt.

62. in the ghetto.

2044.
And his hunger burns.

Idag har jag varit första dagen på nya jobbet. Känns riktigt bra, kommer säkert funka prima. Verkar inte bli något ledigt i sommar dock. Annars är jag bara allmänt trött. Tänker inte göra något vettigt alls ikväll. Ta upp den frysta matlådan till imorgon (för jag orkar inte laga mat idag). Idag glömde jag matlådan hemma, tillsammans med plånboken. Många erbjld sig att låna ut pengar och ge mig mat men det kändes supertöntigt. Jag får skylla mig själv.

Men även om några av arbetskamraterna är ganska udda, så känns det som att det är ett relativt härligt gäng. Alltid stoj och skratt, inga sura miner. Finemang!

Corinne Bailey Rae - Put your records on

Tänkte blogga med lite bilder också, på saker som hänt och så. Fortfarande finns bilddagboken med mer kompletta uppdateringar bildvägen. Lyssnar på underbar Sandramusik ^^ Jag vet att jag förstör Viktors statistik på
LastFm. Det är ofta ganska tydligt vem av oss som lyssnat på musik en kväll :P

Usher - You'll be in my heart

Idag när jag kom hem och Viktor var på jobbet cyklade jag till Ica och hämtade ut min nya väska. Inte riktigt som jag tänkte mig, men helt okej! Den, plånboken och luftrenaren beställdes från Bluebox. Skitbra sida med allt och ingenting. Jag hänger där rätt ofta. Lite synd att man måste handla för 150:-  men jag antar att det är sånt man får ta.

Marie Myriam - L'Oiseau et L'Enfant

Folke
Folk ehar hälsat på. Signe var jättedum så han gömde sig i Viktors garderob...

Signe
Signe var skitnöjd när hon jagat bort Folke.. stackars gamla gubbe..



Små örhängen från Netglitz.


Armband från samma ställe.

61. Last dance.

2345.

Nelly Furtado - I'm like a bird

Igår var sista dagen på mitt första riktiga jobb. Vissa personer som jag gladeligen slipper utan krus, men några som jag kommer sakna ganska mycket ): Men jag tog iaf en bild på mig själv på väg hem. Det blåste, jag hade inga solbrillor och självklart uppsatt hår. Så Viktors första reaktion var att jag såg "killig" ut. Jag kanske är lite manhaftig, men ändå :P



Senare for jag ner "i god tid" till stan. Jag vill ju inte komma för sent.. lite taskigt första intryck. Men när det började dra ihop sig kom jag på att jag hade tagit fel på en hel timme ): Så jag pratade lite med Viktor i telefon och sen fick jag en stunds sällskap av Andreas. Trevligt med återseenden, särskilt slumpmässiga xD
Bowlingen med nya arbetskamraterna gick bra, jag var inte bäst men inte sämst heller. Koolt att äta hamburgare som inte är som plastleksaker - tillverkas i miljontal om dagen.
Självklart missade jag bussen hem med en halv sekund och fick vänta på stan igen. Men det var okej.

Idag har vi faktiskt inte gjort ett enda dyft. Jag har mest sovit och så. Vi knallade ner till tvättstugan, men tanten som hade tid före kom aldrig och hämtade sina kläder, så vi får tvätta imorrn istället. Fast jag inte vill! Dumma äldre människor.. fast inte så typiskt. Gamla brukar sköta sig. Vi funderade på om hon dött. Ringde på ett par ggr, men fick inget svar. Antingen stod hon och kikade på oss genom titthålet och blev rädd, eller så ligger hon död framför tv:n. Eller nåt.. stackars tant. Hon är rätt gammal faktiskt.

Vi får se om det blir någon våryra fredag eller lördag, känns inte så direkt. Vore iof kul med karusell-premiär ^^ Jag lyssnar på en massa mysmusik som jag mår bra av, det känns bra.

Smash Mouth - I wanna be like you
Baha Men - Hakuna matata
The Jacksons - Can you feel it
Corinne Bailey Rae - Put your records on


Viktor
Det är inte lätt att vara Viktor. Särskilt inte när cykelskjul ingår i hyran... (:



Förresten måste jag visa min halsbandsgalge också, som jag satt och pillade med en av de där varma sommardagarna för några veckor sedan...:

Galgen
Orkar inte fixa bättre bilder för jag blev arg..

60. Höna-Pöna

2134.

Idag har vi grävt upp blommor, levererat hem lillebror, fikat på kafé, kelat med höns, gosat med katter, kört en hel del bil, och Viktor har startat min dator för första gången sen vi flyttade hit. Och nätverkssladden är inte inkopplad så han kan interneta där :P


Sommar
Sommar, sommar, sommar!

gästbok
Så här ska en riktig gästbok se ut!

Sonja_Viktor
Naaaaawh!!

Viktor_och_Höna-pöna
Viktor och Höna-Pöna i det gröna. Gos!


Sonja
Sonja tycker om att åka bil, men den här gången fick det duga med en som stod still..



För mer bildbevis hänvisar jag (än en gång) till
bilddagboken..

59. ~ Åh, vilken underbar refräng ~

1207.




You got to make your own kind of music,
sing your own special song
Make your own kind of music,
even if nobody else sings along






58. Bilduppdatering.

2154.
Som sagt, jag fick det andra jobbet. Nästa vecka är den sista på min nyblivna fasta anställning. Vi får hoppas att det går lika bra på nästa ställe.
Jag har
bilddagbokat efter bästa förmåga, men man orkar inte vad som helst.

Men jag slänger hit några guldkorn, eftersom de är så söta!


Viktor&Signe
Signe och älskling på lilla balkongen.. Love you.

Elina
Åsa Elina, hur fin som helst. En lugn pratstund efter grillståhejet..

Signe
Signes nya liggställe med tjusig utsikt..


Vår
Promenad till Bäckby en solig och riktigt riktigt varm dag...



Annars har vi hämtat änu mer saker från mormor idag, och en bokhylla från morbror. Snart har vi så fullt att vi måste börja kasta ut saker. Men det var väldigt kul att mamma vid flera tillfällen sa att vi hade fått det väldigt fint, mysigt och bra. Saker finner sin plats, sakta men säkert. Och det är till och med så att man slipper skämmas. Förutom för skinnsoffan som Signe har som avstamp ibland. Den ser rätt klst ut på sina ställen. Men vad gör man inte för sin kära innekatt?

Nu är det iallafall dags att lämna datorn och ge sig ner i ett varmt skumbad. Förhoppningsvis renar det mig. Kroppen är trött och själen är tröttare.

Vill också tipsa om en söt bloggare på Vlt:s Ung-redaktion. Jag läser hennes roliga anekdoter och tankar när jag har tråkigt på rasterna på jobbet. Funkar varje gång!

Gonatt!

57. Bondliv.

1229.
Massor av saker som bör göras, men ingenting som orkas med. Det blir nog en cykeltur och inget mer. Trots att jag haft långhelg känns det sorgligt att det är jobb igen redan imorgon.
Jobbet har börjat kännas tråkigt och hemskt och blä, även då det inte går särskilt dåligt. Jag måste rycka upp mig.

I fredags åkte vi iallafall till Bråten. Hälsade påpå gamla jobbet och fick lite kära återseenden. Gav Nicklas hans Londonpresenter och gick på kalvjakt i ungskogen. Sov kvar och slöade mest på lördagen. Grillade på kvällen (premiär för vår del) och skyndade hemåt mot Ica Maxi som var de enda som behagade ha öppet så sent. Det blev av olika anledningar en väldigt stressig handling, tur att vi inte skulle ha särskilt mycket. Sen hem och bara mysa tills vi somnade gott i vår egen säng. Idag har det inte hunnit hända så mycket än. Åt frukost ute på balkongen med en skräpig Signe som sällskap. Snart dags att köpa in en massa fina blommor, eftersom jag fått så många tjusiga krukor från mormor! Och så ska jag göda dem till tusen!

(Förlåt, jag har blivit utropstecken-skadad på jobbet. När vi skriver säljbrev måste det låta superpositivt)

56. Bilddagbok.

2150.
Jag har de senaste timmarna kämpat med att saaakta men säkert ladda upp senaste månadens bilder i min sprillans nya
bilddagbok. Orkade inte lägga ner så mkt energi eftersom bilderna var för stora och det tog skitlång tid att ordna upp, men nu finns den där iaf. Får se hur det går, hur mkt jag orkar och så :P
Men det kanske inte blir överdrivet tätt på bilder här nu, man vet aldrig.

Annars har morbror behagat kika förbi under dagen, vilket var trevligt. Jag har pysslat och micklat med uppackning av både det ena och det andra. Så nu väntar jag på Viktor så att vi kan bestämma hur vi ska göra imorgon. Nicklas vill hälsa på men det blir nog bökigt den här helgen. Snart dags att bjuda Aino på fika också (:




Signeslappar
Signe och matte slappar från bestyren en stund.. Vad slår att ligga med fötterna högt i vårsolen?

55. Nervös. Trött.

1243.
Uuuugh. Så där pirrig i hela kroppen. Jag tycker inte om att vänta på besked ):

Valborg berättar jag om en annan gång.

2020.
Nervös blev till trött.
Jag orkar inte berätta om Valborg idag heller. Idag ska jag bara slappa tills Viktor ringer och blir hämtad.
Inte ett skit tänker jag göra.

Okej hejdå.