124. Och den himmel jag trodde fanns, ska jag hitta där nånstans.

1303.
Snart dags att åka till Ica Maxi, yay!
Imorgon är det nyår, yay!
Idag ska jag köpa sågspån, yay!

Igår såg vi
Så som i himmelen. Den var inte alls som jag har trott hela tiden, men den var väldigt bra. Dumt att han dog! Så nu lyssnar jag på Helene Sjöholm på Viktors bekostnad ^^

1931.
Sandra lyssnar på Weezer och Viktor löser korsord i Västerås Tidning, förmodligen i protest mot att jag "stulit" hans plats. Egentligen manipulerade jag honom bara med att sitta i hans knä och titta på bilder på marsvin tills han gick självmant.

Vi åkte till Ica Maxi och där var det kaos. Det stod bilar både här och där, och folk körde som tokar. Detta gällde även inne i butiken, med kundvagnarna. Vi fick strategiskt plocka på oss och "skjuta" utreade julstjärnor, grönsaker och nyårsmat. Det gick bra, men vi fick köa ut från parkeringen.
Fick mig att tänka på Lars Winnerbäck-konserten i somras. Strömmen av bilar från parkeringen tog aldrig slut. Vi satt snällt i bilen utan att ens slå igång motorn säkert en halvtimme om inte mer.. Sen började det lätta lite, och vi försökte smyga ut. Det gick inte, vi fick vänta en stund till innan vi äntligen vågade oss ut och visa oss. Det gick bra, men jag var nervös som attan. Vi hade fått en knapphändig beskrivning in till centrum, men det gick! Fast Örebro är en konstig stad måste jag säga.

Så efter två vändor med saker från bilen har vi ätit och diskat och jag har till och med målat naglarna ^^


0039.
Linda har besökt oss. och vi har kurtiserat med vin (cider för min del) och talat om orättvisor i samhället. Eller, det var det som var tanken, men vi tittade på Dunderklumpen istället (: Thundering Fatty, låter som något man skulle kunna kalla mig när jag är arg.


0124.
Titta vilken söt konversation man kan få till när Viktor druckit öl:

V: Jag älskar när du skäller på mig för att jag inte vattnar dina blommor

S: Men det har jag ju aldrig skällt på dig för..!!

V: Och jag älskar när du blir alldeles galen och vill ha Mcdonaldsmat!

S: Den sitter här den, McDonaldsmaten *pekar på låren*

V: Jag älskar den delen också! Jag älskar McDonaldsdelen av dig!

123. Need to be better prepared.

2040.
Sandra och lillebror sitter framför datorn och rockar fett. Vi lyssnar på Weezer och pratar om Green Day och band som är lika varandra.

Det är dagen före dopparedagen och vi längtar efter våra julklappar (apparently ;)
Vi har ätit tomtegröt och alla utom jag har provsmakat skinkan. Varför gör man så? Det är ju imorgon det är julafton.. Men iallafall är det gott med vörtbröd, ledighet oh landbygdsluft. Barnen leker och slår ihjäl varandra, vad romantiskt.

Mormor hjälpte mig att fixa sista julpiffen hemma innan jag åkte hit, så nu blev det äntligen julgardiner iallfall, jag hade gett upp hoppet. Signe springer ut och in i kattluckan och har kommit sin mor såpass nära att de kan ligga på en halvmeters avstånd och sova, bara inte morsan ser en :P

Jag saknar VIktor såklart.. Känns tråkigt att inte dela en sån mysig högtid med varandra. Något som får mig att reflektera över hur bundna vi är vid våra traditioner. Jag vill vara med Viktor på julen, men jag begär inte att han ska sitta hos min familj helt "ensam". Och själv kan jag inte föreställa mig att offra mig och åka till HANS familj. Då blir jag alldeles ensam, eller är det så farligt?
Jag tror det är bäst att vänta med sånt där till vi är åtminstone gifta (: När man har barn får föräldrar och svärföräldrar komma hem till en själv istället ^^

Och imorgon ska jag krama lite på Elina och kanske hämta marsvinsburen, yay!

Wiehe & Afzelius - Kom hem till mej (how adorable, jag får en klump i halsen)
Jag har sett den på Skansen, och visst var Mikael Wiehe bra ensam, men det är bra synd att inte Björn Afzelius levde och var med.

Det finns en tid där säden måste mogna, det finns en tid då gräset måste gro
Och när din säd har mognat färdigt och gräset blivit grönt,
kom hem till mej, så gör vi nåt ihop.

Jag hoppas att jag valt rätt i julklappsköpen, att folk blir nöjda och så. NÄr mamma och jag var på Ica i Köping hände en sån rolig sak. Mamma hade hittat en julklapp till mig som jag såklart inte fick se, så det blev en hel del smusslande för att undvika avslöjande. Sen kom vi till scanningskassan och slapp avstämning (tack och lov, med alla blommor och smågrejer!) och kassörskan började skriva något  på ett kort. Vi var såklart nyfikna och mamma frågade vad det var.. "Du hade köpt en dammsugare.." och så var hemligheten avslöjad! Så då vet jag att jag får en sak jag önskat mig iallafall :P Vi skrattade gott åt saken och kassörskan fattade såklart ingenting, hon såg faktiskt ganska bekymrad ut.

2315.
Massor av julstök senare.
Jag har filmat påkladnad av julgranen, Nicklas som dansar med Ulla-Bella (bildbevis kommer senare) och vi har pyntat och strukit dukar.
På annandagen är det hemfärd och middag hos mormor. Lite längtar jag hem, mest är jag väääldigt trött.

What's the deal with my brain?
Why am I so obviously insane?
In a perfect situation
I let love down the drain.
There's the pitch, slow and straight.
All I have to do is swing
and I'm the hero, but I'm the zero.

Hungry nights, once again
Now it's getting unbelievable.
'Cause I could not have it better,
But I just can't get no break
From the girls, all around
As they search the night for someone to hold onto.
I just pass through...

Get your hands off the girl,
Can't you see that she belongs to me?
And I don't appreciate this excess company.
Though I can't satisfy all the needs she has
And so she starts to wander...
Can you blame her?

Tell me there's a logic out there.
Leading me to better prepare
For the day that something really special might come.
Tell me there's some hope for me.
I don't wanna be lonely
For the rest of my days on the earth.


-Weezer - Perfect situation


122. We'll share the shelter of my single bed.

2346.
Jag trodde klockan var mer.

Jag lyssnar på Melody Club *tillfälligt frälst* och Viktor spelar tråkigt spel. Imorgon ska vi städa, sen är det jul.
På jobbet är det snart skarpt läge, lite pirrigt men okej.

Idag har vi köpt en massa söta saker på
Djurmagazinet som jag lagt i burkar och satt lappar på, jag bara längtar ^^ Det måste vara den bästa djuraffären jag varit in i någonsin iallafall (: Och det trots att djurraffärer över huvud taget är ganska makabra.

Men iallafall!
Så satte jag mig att laga den lilla korgen/lådan som ska agera transport. Gångjärnen var paj men är nu lagade, och jag har också fått en hake av Viktor som agerar lås (man vill ju inte att saker och ting ska ramla ut).

Förra lördagen var vi till Bysala och tittade på när Elina tog sin första rosett på Linda ( :  Jag tog bilder och blev nerdreglad och så. Viktor var mest rädd, hästar är tydligen läskiga? ,) Men det var kul! Hästar luktar så gott, och det var så länge sen jag kunde hästa ner mig helt och hållet.

Och igår avslutade jag en dag på jobbet med att höra att farfar hamnat på sjukhus för att Elvis bitit honom O:
ustyikdst
Farfar Yngve och legenden Elvis, hemma hos pappa i somras.Sen färgade mormor mitt hår, la i slingor och klippte topparna. Skönt! Det behövdes verkligen. Sen var det nog inte mer med det, bara en kort uppdatering. Var tog snön vägen förresten?


It can only get better
(Tysper/Mack/Grizzly)
Let the sun refuse to shine
It won't be long before the days are brighter
If every step's an uphill climb
Carry on until they feel much lighter

For all the clouds up in the sky
For all the teardrops in our eyes

It can get only get better
Be still my heart
It can only get better
We've come this far
It can only get better

I know it hurts
For what it's worth
It can only get better

If he should ever come our way
Dry the tears and look somewhere above him
Might be easier to say than to do
But just pretend that you no longer love him

When your back's against the ropes
When you miss someone the most

It can get only get better
Be still my heart
It can only get better
We've come this far
It can only get better

I know it hurts
For what it's worth
It can only get better


Källa: AmyDiamond.se
hjsjsj

sjhfgj

121. Sing a sad song just to turn it around.

2210.
Andra dagen på jobbet slutade ganska tidigt på grund av ett massivt strömavbrott. Jag fikade hos mormor, sen gick jag och Viktor på stan. Vi hann inte fika, men titta på ett litet marsvin ^^

Sen duschade jag och har slappat sen dess. Börjar bli dags att lägga sig och läsa i sin bok. Glömde min iPod på jobbet, blir en tyst bussresa imorgon ):

Jaja!

120. Bella ciao, bella ciao ciao ciao!

2121!
Dagen har varit tung men ändå bra. Mitt huvud är trött, så vi struntade i tvättstugan ^^
Imorgon börjar jag lite tidigare, och det är mycket nytt. Men nu har jag packat ner en del saker som ska göra mitt skrivbord hemtrevligt: Fotografi på Viktor & Signe, en liten burk att ställa mobilen i, ett pennställ, en grej som håller i små lappar åt mig, en korg för blandat småplock och så letar jag efter den jättestora klädnypan.. Men den är borta ): Kanske tar jag med en pärm, kanske inte. Har inte blivit mer papper än just de som redan sitter i en full pärm.

I helgen verkar det bli hästhoppningsassistent av mig. Det var längr sedan jag kramade om en häst ordentligt.
Nu är jag trött, jag ska kolla när bussen går (ja jag vet, men det är punka på cykeln!) och sen gå och lägga mig. Läsa mer ur
Mias hemlighet och se hur det går för dem. Läste nyligen (äntligen) ut Mammutjägarna.

119. Hey now, you're an allstar.

1455.
På grund av sen hemkomst igår kväll pågår just nu en intensiv städning. Det luktar nyskurat och Signe har inte vågat sig in efter dammsugningen ännu. Var kommer alla småprylar ifrån egentligen?! Hittar mer och mer hela tiden.

Jag har dessutom startat ett hemligt projekt som inkluderar min lillebror + gitarr + elgitarr, kusin + bas och förhoppningsvis engagemang från morbror + datorm och kanske en sång. Det ni! Men det är hemligt, säg inget till mamma!

Ska sy någon mer julduk kanske, och sätta upp lite ljusstakar och så.