88. We were young and wild and free.

    1644.
Morbror är sjuk och det är läskigt. Jag vill att alla ska må bra och inte bli sjuka ):

I övrigt har jag tråkigt, väntar på att tiden ska gå. Om en timma ska jag iväg och delta i
Blodomloppet. Har fått en tjusig Teleresurs-tröja också. Bilder kommer senare. Jag ska visserligen bara promenera, men ändå. Jag gör det av lite lagom lathet, och tillsammans med Angeliqa, som har astma. Alla andra springer, typ :P Jag har Viktors gamla brallor på mig. Fult men skönt, jag har gett bort mina till mamma ):

Dagen på jobbet har varit rätt okej. Lite dryga kunder och halvdant resultat, men det funkar. Imorgon ska jag hälsa på en snabbis på gamla jobbet och träffa Hannah en stund. Är ledig till onsdag nästa vecka, vilket är skönt. Viktor provar på nytt jobb som verkar vara lyckat. Hårda krav, men de vill ha tillbaka honom (:

Signe lever ett välordnat lägenhetsliv och skriker som mest när man inte förstår vad hon vill (tror hon, i själva verket vet man precis men skiter fullständigt i det). Oftast gäller det att gå ut på balkongen. Där sitter hon och spanar på hundar, katter, skator, människor och äter kattgräs. Hon fattar bättre än Folke det där med att spana.

Bleh. Lite mat innan "loppet" kanske.

2116.
NYSS HEMKOMMEN.

Lång historia kort:
Rebecca hämtade mig vid Shell, vi fuskparkerade och mötte upp med Lena, Sonja & Angeliqa och gick tipspromenad (9rätt av tio!). Vi värmde upp till Sex Bomb, Kom hem, Marc Anthony & Abba. Vi gick aslångt (typ) och det var sjuuukt mycket folk. Vi fick vattenflaskor, t-shirts & medalj! Sen åt vi hälsosam picnic och snackade skit och myspyste.

Jag kan bli kungen i hela världen, men aldrig mera 17 år & kär.

~ ååh vad den låten är gullig, jag blir alldeles bubblig av den (^^,)

Sen skjutsade Rebecca mig och Jenny till jobbet, sen skjutsade Jenny mig hem (till fel hus, men ändå). Sen tog jag av mig strumporna när Viktor släppt in mig. Nu har jag en begynnande blåsa under ena foten och imorgon har jag nog träningsvärk :P
Mitt ena ben somnade jätttungt när vi picknickade så satt vi där två på en gång och gjorde grimaser över våra ben xD

Nu ska jag laga mat, hejdå?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback