110. Det är bara att gå loss!

gqgerhq

109. No party to go to, got no friends in this town .

2021.
Lång dag på jobbet.
Trött.
Tjurig och irriterad.
Ingen ork med något.
Lagade mat.
Känns deppigt.
Ny musik, ändå sur.
Inget att se fram emot.
Blä.
Jag går och läser...

108.

2242.
Viktor bara tjatar och vill göra matlådor. Vad är det som är så kul med det?!
Signe gillade att bli masserad, hon glömde alldeles bort att hon egentligen var fast i  husses famn och ville loss. Så kan det gå.

Macy Gray - Winter wonder land

Gone away is the bluebird,
here to stay i a new bird
singing a song as we go along,
walking in a winter wonderland

Försöker organisera lite julklappar, men det går sådär. Har en del saker hemma som jag inte riktigt bestämt vem jag ska ge det till, det låter väl bra! Det slutar med att jag köper massa nytt iallafall.. för pengar jag inte kommer ha. Blir hemmasnickrade julklappar i år. Jag har lite idéer... (:

107. Many of us partially educated.

1524.
Jag har trååååkigt. Viktor lyssnar på tråkig komedi på datorn och jag tror jag dööör ):

106. En sekund blir till år.

1115.
Idag har jag jobbet i 45 minuter, yay! Sen åkte jag hem och hittade Viktor kvar under täcket!

Men nu har jag släpat upp honom och han äter frukost. Jag känner för att lägga mig med tofflor under täcket i soffan och se på en film ^^ Men det är bara bajs på tv, och vi har sett alla filmer ):

Får se vad vi gör..0015.

Well, inte mycket hände. Viktor tyckte att jag var tråkig som låg på soffan, och rätt vad det var så låg han där också. Och rätt vad det var sov vi båda två ^^
Sen slöade vi som bara vi kan och till kvällningen fick Viktor för sig att vi skulle äta tacos. Problem! Inga bröd och ingen gurka! Gurkan klarar vi oss utan tänkte vi, vi kan baka egna pitabröd. Men sen åkte vi till Netto och så var saken biff. Som vanligt var iallafall jag proppmätt och när Viktor left for the computer somnade jag på soffan. Men nu är jag vaken igen! Fast jag är trött, och imorgon är det Uppsala efter sovmorgonen.

Bye bye!

Maroon 5 - This Love

105. We got this afternoon.

1637.
Haha! Tänkte jag ja. Jag erbjöds att gå hem tidigare och tog chansen, för idag skulle ju Viktor komma hem!
Men nehepp, han hade inte åkt än. Och när jag satt hemma och tänkte att snart kommer han (: så ringer han och säger att han ska jobba ):
Så han var inne drygt tio minuter och bytte om, sen åkte han igen /:

Men iallafall så slappar jag, har ingen lust med något annat.


agDWG

1800.
Blääääääääääää!
Jag la ut de två små mattorna jag hämtade i Bråten och det blev väl ok, men Signe slänger omkring dem över hela golven hela tiden, jag blir helt galen! Och när jag säger åt henne att sluta gömmer hon sig bakom kistan och stirrar på mig. Och så fort jag vänt mig om springer hon så mattorna flyger igen. Dumma katt.

Så jag får lyssna på glad musik och hoppas att det smittar.

104. Och världen förtjänar inte dig.

hreaauj

103. Det enda jag vill är att få vara där du är.

2131.
Det har varit en väldigt lång och duktig dag. Hur har jag både hunnit göra saker som att diska och bädda och cykla och ändå ha supertråkigt? Jo, för det finns ingen städning eller annat som hänger över mig och ska göras. Så när det bara är skit på tv kan jag inte tänka "nu kan jag lika gärna.." Istället har jag ätit lunch vid en bra tid och diskat efter mig. Jag bäddade sängen och har tänt kvällslamporna och känner mig lite ensam i höstmörkret.

Om Viktor bara visste vad han gav sig in på när han gav mig Jimmy Jansson - Det enda jag vill. Nu lyssnar jag på den hela tiden för den är så söt ^^ Jag tänker på alla möjliga människor och på allt möjligt. Jag kommer nog för all framtid förknippa den med Bråten. Jag lyssnade på den i bilen när mamma var ute på åkern och talade med Peter. Om och om igen.

Jag vet om du orkar att vänta
Jag vet att det kommer en dag,
en plats och en tid för oss bara du och jag
Jag vet, jag känner din längtan
Jag ber dig tro på mitt ord:
det enda jag vill, är att få vara där du ärOch så tänker jag på torp! Jag känner att jag håller på att.. vad säger man.. get my hopes up.. för mycket och för tidigt. Men jag tänker ändå.

Lördagkvällen blev lyckad. Signe hade mitt hemvirkade halsband på sig och alla tyckte hon var så söt och mallig så (: Jag var inte fullt nöjd med maten, men den var god. Och Cicci blev värsta junkien på äppelkakan! Fredrik tyckte inte att hon skulle köra hem. Men sen visade det sig att mamma nog var värre ändå.. Vi talade om släkt och folk och allt möjligt, och hon försökte komma på vad hon tänkte på lite tidigare i konversationen.. Det var ett par hon ville veta om de hade skilt sig. Men vilka var de?
Ungefär såhär blev det (och ja, vi är rätt galna, jag har att brås på!):

(Mamma hade en bild av de hgär personerna, som hon skulle förklara så att vi kunde lista ut vilka de var)
-Jag känner att de kommer uppifrån, utlöste den första rejäla skrattsalvan runt bordet
-Jag vill inte säga mer, ni bara skrattar! -Nejdå, säg nu!
-(alldeles gråtig på rösten av allt skratt) Jag tycker att de kommer ur nåt brunt! (HAHAHAHA)
-Men de kommer uppifrån, det kan vara Tortuna! (Vid det här laget kan ingen andas, och självklart har vi resonerat lite emellan, men de här var godbitarna som ingen annan förstår. Men vi älskade det!)

Iallafall! Jag fick väldigt mycket beröm för lägenheten. Mormor tyckte att jag städat jättemycket (gissa vilket intryck hon haft innan). Mamma tyckte att vi fått det så fint med kvällslampor och levande ljus och sånt (hon blev stående i vardagsrummet för att det var så mysigt att titta på saker som var fint, sa hon). Cicci, som inte varit här förut tyckte att det var inbonat och mysigt. Fredrik tyckte nog ingenting, iallafall sa han inget.
Men han tyckte det var lite drygt när vi fyra damer talade om smink och sånt. Cicci däremot höll på att dö av tristess när vi andra fyra talade om dokusåpor. Sånt tittar inte hon på "av princip" ^^,

Mamma diskade upp allt och jag och Cicci torkade allt. Så när alla åkt (och jag hämtat Signe på balkongen där rökar-mamma råkat stänga henne ute) fanns inget att göra. Likadant idag. VAD SKA JAG GÖRA!?

Men imorgon ska jag till Farbror Doktorn. Han heter Björn och jag har aldrig träffat honom. Måste man klä upp sig? Jag är ju inte sjuk.. När man kommer till doktorn med infuensa eller halsfluss förstår de nog om man ser lite risig ut.

Förutom årets säsong av 100 höjdare så gillar jag "Mäklarna" bäst just nu. Jag bara råkade se första avsnittet, and I was stuck (I'm gonna stick like glue, stick because I'm stuck on you). Söndagar klockan 20 är det som gäller, och eftersom det är SVT som sänder går det massor av repriser vid konstiga tider i veckan.
Och ikväll ska jag se Ice Age, jag har aldrig sett hela. Det låter som jag är värsta tv-knarkaren, men en del saker vill jag verkligen se ^^ Synd att se på film själv, jag får krama Jimmy, min bruna nalle som har långa kramarmar! Undrar vart han tagit vägen förresten.. hallen?

Så jag lyssnar lite på Savage Garden till filmen börjar. Jag lyssnar på skivan Affirmation, en mkt underskattad samling mysiga låtar (:
För övrigt saknar jag min karl, han passade på att fly sin kos (säger man så?) när jag skulle ha familjemiddag (han anade nog inte vilket bra drag han gjorde där) och nu är borta några dagar. Så jag får prova på hur det blir att bli arbetslös när han jobbar, eller nåt. Och kvällar ensam är jag ju tränad på! (Försöker jag tänka iallafall) Jag saknar att ha någon att tala i telefon med på kvällen. Stackars mig!

Men nu ska jag ta på mig tofflor och vindruvsskålen! (Man måste hålla den undanställd, annars rotar Signe i den för att få tag på kvistar att leka med)

102. Ingen älskar ett barn som inte lyckas.

2312.
Usch.

Ingen bra kväll, Sandra ledsen.
Känns som alla andra kvällar vid datorn i det här huset. Rätt ensamt och sorgligt.
Jag borde nog bara gå och rulla ihop mig på sängen och somna in en stund. Får ta nya tag imorgon. Jag kanske ska vända kosan hemåt redan då.

Jag känner för att gråta ut i någons armar, och så finns det inga armar att ta till  ):
Saknar min Mp3-spelare. Hur kunde jag glömma den när jag ska åka tåg hem? o: Nä, som sagt. Bäst att jag går och lägger mig och inte tänker mer förän imorgon.

(Jäkla lillebror, han har bara GReen Day på datorn)

101. Just trust in your good times, no matter how long it takes

2119.
You can't hurry love - Världens just nu mysigaste feelgood-låt ^^ Iallafall en av dem!

Signe härjar runt med en Cellbeskartong, Viktor fixar låtar till mig. Jag är trött, ska snart somna på soffan, typ. Imorgon far jag med mor runt stan, sen ut på  landet. Jag ska klippa av naglarna och skita ner mig! Vi ska säkert göra tråkiga saker också, men ändå. Om jag blir väldigt arbetslös kanske jag kan vara där lite mer ^^

Dagen har sett ut rätt okej. Strax före klockan sex imorse vaknade jag av att Viktor rotade i sin garderob. Jag hade inte hört ett smack av hans väckarklocka, uppstigande eller duschande.. Så jag klev upp och hade en riktigt mysig känsla. Den där känslan av att det är riktigt tidig vintermorogn. Mörkt och man är trött. Förbereder sig för att ge sig ut i kylan. Kändes sådär supermysigt, jag blev alldeles kollrig ^^
Vi käkade frukost, han cyklade iväg. Jag duschade och kollade på Planets funniest animals i en hel timme ^^Sen smygsov jag tjugo minuter. När klockan ringde var det smink och kofta på och iväg!
Jag var bäst i statistiken idag igen! Sen att det berodde på att Monica satt i utbildning är en helt annan sak :P (Kass bild, men vafan. Jag står längst ner = Jag tog flest samtal.)

Känner mig lallig, om man kan uttrycka sig så.

<dflkngpösngaöngvsödbnnn UTFALL!

sjjrhd


100. Jubileum!

2157.
Idag har vi promenerat, städat, duschat, åkt till mormor, promenerat igen med Signe och nu sitter vi här och häckar. Vid varsin dator.

Om det inte varit för att jag blir av med jobbet skulle jag spara lite pengar, sälja min dator, och köpa en bärbar.
Men men, en annan gång!afafw


Tänkte i övrigt tipsa om den här koola
utställningen, med en massa tuffa "konst"verk. När jag pekade på kvinnan med en nyfödd bebis på  magen tyckte Viktor att hon var äcklig för att hon fött barn sådär. hihi, hon är inte på riktigt ju! (:

99. Rajdiraj di raj raj daj..

1343.
Vi har inte varit upppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppe'wwwwTKPPPPPPPPPPPPPPPPERGGGPP000000000RL,LOPÖÖ+++

(Ovanstående utflipp beroende på att katten vid något tillfälle lyckats skvätta en liten bit chilinöt i mitt tangentbord, som nu kilade fast sig vid mitt P, och sen försökte jag göra något åt det..)

Åter till berättandet.. Vi har inte varit uppe så värst länge, vi har en sån där slapp tycka-synd-om-oss-själva-dag. (Iallafall så har jag det, Viktor en sån dag som han brukar ha).
Men vi har iallafall bäddat sängen.

Igår fick jag sparken, typ. Iallafall är jag arbetslös 1:a november. Grattis på födelsedagen!
Jag ringde till mamma och frågade hur det var, sen blev det ungefär "Jag har fått sparken, buäääää" (:
Försöker se det som något positivt, jag ville nog inte vara kvar där ändå, det är rätt ojuste villkor. Förutom att jag inte får någon a-kassa eller så, så är det kanske skönt att vara arbetslös ett litet tag. Kanske.

kotten!
ge mig något som tar mig någonstans

lskng
för jag vill veta om kärlek finns

apan
om himlen finns är jag förlorad

ckxd
jag vet att alla tror att


( bilder ovan tagna av mig/Viktor )


2023.
Nu har Viktor kommit hem från Ung Vänster. Jag har städat toaletten och pumpat
Sandra-musik för att trösta mig. Jag har talat med Carl, och jag har känt Signe på magen. Och så har jag suktat efter en dator, och talat med min mor om multimaskiner.

weeping
Magnus Carlson, mannen som
gör Weeping Willows till öron-
godis!

(Pressbild)
0012.
(Jag får fan inte bort det kursiva, jag blir galen!)
Iallafall så gick vi på en riktigt lång promenad med Signe, och så har vi drckit te framför tv:n. Eftersom jag är så arg på den kursiva stilen blir det inget mer.


tutt
Är det här verkligen något att sträva efter? Jag blir inte klok på "idealen"..

qaahdafh
Tyckte den här var söt bara (:


aghdha
Naawh, happy cat needs a hug!


gadfh
Höhöhö

(Bilder från istheshit.net)

98. Hon låg på gatan medan rymdskeppen sände meddelanden genom atmosfären

1855.
Idag är jag pigg och på benen igen. Jag drömde jätteotäckt inatt, om dinosaurier som högg huvudet av folk och lite allt möjligt.

Sen hämtade jag grabbsen (lillebror och kusin) hos mormor och så hämtade mamma och Peter oss och vi åkte till Hässlö Werdshus. Där åt vi fin middag för att fira mammas farmors 90-årsdag i förskott, hennes makes födelsedag i efterskott samt att de varit gifta i 20 år. Tjusigt värre med förrätt och grejer.

Nu är Viktor på medlemsmöte och jag har tråkigt. Har tappat lusten med det mesta. Iallafall skönt att vara "frisk" rätt fort och kunna jobba igen. Har upptäckt dock att det är svårt att skriva med mitt tangentbord. Det går mycket bättre på alla andra ):

Mamma påstår även hon att Signe är lite rund och spänd om magen, vilket jag tycker är mysigt (: Till och med Viktor har funnit att det kanske är rätt mysigt med kissebebisar ändå. Så vi får se!
Imorgon får jag förhoppningsvis besked om jobbet också. Börjar tappa sugen på att vänta, skulle nästan vara skönt att få sparken och skita i allt ett tag. Men men, man ska akta sig för vad man önskar.

Nu är jag bara pratsjuk.

ckxd
Viktor och Signe lagar mat.